Oanh Bui's Page

FEDERATION FOR CHILDREN WITH SPECIAL NEEDS, INC.

Walk, Roll, Shobble*, Stroll

Canton, Massachusetts

Oanh Bui's Page

Dear families and friends,

The Federation for Children with Special Needs is a non-profit organization, whose founders are parents of children with disability. Our mission is to "inform, educate and empower families". We provide reliable information on special education, health care, insurance, referral services as well as workshops/trainings with no cost to families.

Thanks to the Federation's terrific team, I can access to more appropriate services for my daughter, Tiny. Through Family Ties, one of the Federation's unique projects, I can connect with so many amazing moms who walk in my shoes, share same challenges, celebrate small progress our children can make daily...

The Federation for Children with Special Needs also commits to provide culturally linguistically services to non-English speaking families. Your donation will be a great asset to expand "Vong Tay Cha Me Viet", the Vietnamese support, which I am leading now. 

If you can can't walk in person with us on 9/22/2013, virtual donation is greatly appreciated. Any amount counts!

Many thanks in advance for your support. Please feel free to forward this to anyone who might sponsor our walk.

Tiny and Oanh

 

Xin chào tất cả,

The Federation for Children with Special Needs, được thành lập vào năm 1974 bởi các phụ huynh có con khuyết tật. Tổ chức cung cấp miễn phí nhiều thông tin về Luật giáo dục đặc biệt, tổ chức các buổi hội thảo, giới thiệu nhiều dịch vụ khác nhau từ giáo dục, xã hội, y tế, bảo hiểm nhằm hổ trợ cho các gia đình có con khuyết tật tìm được nhiều dịch vụ phù hợp cho con mình.

Cũng nhờ Federation, Oanh đã trang bị cho mình nhiều kiến thức về hệ thống giáo dục đặc biệt, y tế, bảo hiểm, học được cách biện hộ hiệu quả để Tiny có được những hổ trợ cần thiết. Federation là gia đình của Oanh ở đây giúp Oanh kết nối với nhiều phụ huynh có cùng hoàn cảnh, chia sẻ, động viên và hổ trợ cùng nhau.

Federation đặc biệt hổ trợ nhiều gia đình đến từ các nước khác nhau, đặc biệt là người Việt Nam. Đây là cơ hội để Oanh cám ơn Federation, mong tất cả các Cô Bác, Anh Chị, Bạn Bè hổ trợ cho Oanh trong lần gây quỹ đầu tiên này, bao nhiêu cũng được, với hi vọng Federation mở rộng chương trình hổ trợ cho Vòng Tay Cha Mẹ Việt, giúp phụ huynh người VIệt hiểu rõ hơn về luật và tham gia biện hộ tốt hơn các con của mình. 

Oanh mời tất cả Cô Bác, Anh Chị, Bạn Bè và gia đình cùng tham gia đi bộ với Tiny trong ngày 22 tháng 9 năm 2013 tại The Nature Trail at the MA Hospital School, 3 Randolph Street, Canton, MA 02021.

Tiny and Oanh

 

This page is no longer accepting donations
$500
goal
$625
raised
100%