Oanh Bui's Page

FEDERATION FOR CHILDREN WITH SPECIAL NEEDS, INC.

Second Annual Walk, Roll, Shobble*, Stroll

Canton, Massachusetts

Oanh Bui's Page

Hello everyone,

Thank you for visiting my fundraising page!

I know that you each will receive lots of request to donate from many different organizations. However, I still hope you consider donate to the  Federation for Children with Special Needs, the organization with a mission of educating, informing and empowering parents and their professional partners.

I have been grateful to know the Federation for Children with Special Needs since 2008 when I was so new to the world of special education. I remembered vividly my first phone call to the Federation asking how to deal with the conflict at my first IEP meeting. Then I applied for a scholarship to attend the Parent Consultant Training Institute. This training has expanded my knowledge of special education system  to a new horizon. I could not only equipped to advocate for appropriate services for my daughter but also to be able to share my knowledge with many other parents. Every time I answered the phone, I felt the caller was just like me back in the day. I know that there are many more who are fresh off boat just like me back then. I need your help in continue to provide information to support parents who are new in their journey navigating the special education system.

Please join my team "Walk the Special Education Journey" for our 5th Annual Walk, Roll, Shobble*, Stroll on Sunday 10/1/2017 at 12 pm at The Nature Trail at the MA Hospital School, 3 Randolph Street, Canton, MA-02021.

Virtual donation is greatly appreciated. Any amount counts! Please spread the word! 

Thank you!

Oanh

 

Xin chào

Xin cảm ơn mọi người vào trang gây quỹ của mình!

Trước tiên cho mình cảm ơn tất cả những ai đã đóng góp cho chương trình gây quỹ của mình năm ngoái. Rất hi vọng mọi người sẽ tiếp tục hổ trợ cho đợt gây quỹ năm nay của mình cho tổ chức Federation for Children with Special Needs. Vui lòng chia sẻ chương trình gây quỹ này với tất cả những ai quan tâm đến hành trình của những người phụ huynh có con cần sự trợ giúp đặc biệt như mình.

Như mọi người đã biết, sự đóng góp của tất cả mọi người đã giúp cho Federation hổ trợ được cho rất nhiều phụ huynh kể cả những phụ huynh mà tiếng Anh không phải là tiếng mẹ đẻ giống như người Việt của mình. Người ta bảo để hiểu được hệ thống y tế và hệ thống giáo dục, đặc biệt là giáo dục đặc biệt ở Mỹ giống như đi vào một “ma trận”. Nếu không có được sự hổ trợ và các lớp đào tạo đặc biệt từ Federation, Oanh có thể đã lạc và con gái Oanh có thể sẽ không có được tiến bộ như ngày hôm nay... Cuộc hành trình của hai mẹ con vẫn còn dài và khó khăn lắm. Nhưng nếu có được các nguồn thông tin cần thiết, cả hai sẽ tiếp tục tiếp bước hướng về cuộc sống tự lập, học cao hơn và/hoặc có được việc làm và có cơ hội để tiếp tục chia sẻ kiến thức của mình và nguồn tài nguyên mình có với các phụ huynh có con cần sự trợ giúp đặc biệt khác.

Với những ai đang sống ở khu vực Boston, mời tham gia đi bộ với hai mẹ con vào ngày chủ nhật 21/9/2014 tại canton, số 3 đường Randolph. Sẽ có nhiều trò chơi sinh hoạt cho những người đi bộ.

Rất mong nhận được đóng góp của mọi người.

Chân thành cảm ơn!

Tiny and Oanh

This page is no longer accepting donations
$600
goal
$440
raised
73%