Yvonne Toeset's Page

CREATE GLOBAL HEALING/PROJECT LIGHT

Yvonne Toeset's Page


Yvonne Toeset's Page

Fundraising 'Flight tickets for Lori'

Welkom op de fundraising pagina 'Flight tickets for Lori'.

Zou jij 10 jaar van je leven geven om zonder een cent getraumatiseerde mensen te helpen in een land dat verscheurd is geraakt door oorlog? Lori Leyden doet dit. In Rwanda heeft ze duizenden jong volwassenen verlost van hun oorlogstrauma’s en grip gegeven op een betere toekomst. Lori Leyden PhD, is een trauma specialist maar meer dan dat iemand die haar hart laat spreken, die een groot doel voor ogen heeft en volhoudt dat doel te bereiken.

Door te doneren voor Project Light steun je het werk van Lori Leyden en maak je het mogelijk dat ze dit jaar terug kan gaan naar Rwanda om nog meer mensen te helpen.

Voor de geplande trauma trainingen van dit jaar is $ 8.000,-  nodig. Met dit bedrag kunnen de kosten voor alle deelnemers betaald worden en bovendien kan Lori ook haar eigen vliegticket en verblijf hiermee bekostigen. Achtduizend miracles zijn nodig.

Help jij mee om Lori te laten vliegen?

Doneer dan vandaag

Of koop kunst voor het goede doel

Donaties met creditcard (Visa of Master)

Elk bedrag is welkom

Make Miracles Happen. Dank je wel.

 

De burgeroorlog in Rwanda

Wie herinnert zich nog de journaalbeelden uit 1994. De wereld was geschokt door de gewelddadige slachtpartijen van de Hutu-milities op de Tutsi’s, maar wij deden niets om het te stoppen. De gevolgen zijn desastreus; duizenden kinderen werden wees en zagen hun ouders en andere familieleden voor hun ogen afgeslacht worden. Het land bleef achter met een zwaar getraumatiseerde jonge generatie. Wie zou zich om hen bekommeren?

 

De dag dat Chantal met haar ouders moesten vluchten voor de vijand zal ze nooit vergeten, hoewel ze er nu wel over kan praten. Ze vluchtten de bergen in en zagen hoe vele mensen werden vermoord. Ze probeerden te schuilen maar de moordenaars vonden hen. Met hakmessen werd er op hun ingeslagen. Chantal lukte het de slagen af te weren maar werd wel geraakt. De vijandelijke moordenaars wierpen hen in een kuil en Chantal hield zich voor dood. Later is ze erin geslaagd te vluchten. De rest van haar familie zag ze niet terug.

 

Trauma healing voor weeskinderen

In 2007 reisde Lori af naar Rwanda om een paar mensen te trainen in haar trauma technieken. Niet wetend dat deze reis een grote verandering zou betekenen voor haar leven en voor het leven van vele anderen. Wat Lori aantrof waren jonge mensen die, ondanks hun trauma’s en de verschrikkingen die ze hadden meegemaakt, hunkerden naar een betere toekomst. Lori werkte in groepen en met behulp van EFT kon ze de verschrikkelijke beelden en emoties oplossen. Dat dit mogelijk was had geen van hen kunnen hopen, maar het gebeurde: ze voelden zich lichter en bevrijd.

 

Toen Lori Chantal ontmoette was ze alleen, had geen bron van inkomsten en was getraumatiseerd. Door het programma van Project Light kon ze haar traumatische verleden helen. Ze kon zelfs de man vergeven die haar oom voor haar ogen had vermoord. Het programma gaf haar de moed een leider te worden in haar eigen gemeenschap en een klein winkeltje te openen. Chantal voelt zich nu gewaardeerd en betekenisvol. Ze is niet meer alleen doordat ze nu onderdeel uitmaakt van de community van de deelnemers aan Project Light.

 

Misschien heb jij ook ervaren hoe EFT jouw leven heeft veranderd, hoe je angst en verdriet hebt kunnen oplossen. En, wat voor jou werkt, werkt ook voor hen.

 

Zo kun jij helpen

Met jouw hulp kun je direct jonge mensen zoals Chantal helpen een nieuwe toekomst op te bouwen. Voor Chantal en vele andere deelnemers is Project Light het wonder geweest dat hen een nieuwe toekomst heeft gegeven. Wees een wonder voor al die anderen die onze hulp nog nodig hebben. Jouw bijdrage gaat direct naar het trainingsprogramma van dit jaar om mensen zoals Chantal te helpen.

 

Project Light is het train de trainers programma, ontwikkeld door Lori Leyden PhD, dat healing combineert met heart centered leadership. Ik ken Lori persoonlijk en heb grote bewondering voor haar kennis, haar doorzettingsvermogen maar vooral voor de liefde waarmee ze dit werk doet. Donaties voor Project Light komen zeker op de juiste plek en elke euro is meer dan welkom. Project Light is een programma van Create Global Healing. Lees hun missie:

 

Create Global Healing is a nonprofit organization striving to light the spirit of hope, healing, dignity and peace for traumatized young adults in war-torn countries by providing trauma healing, heart-centered leadership and economic sustainability support, as well as providing inspirational connections between these young people, US students and humanitarians we serve. We believe that global healing will take place through compassionate, heart-centered experiences that foster the understanding that we are all connected as global citizens desiring the same things – to love and be loved, to live a meaningful life and to have a bright, peaceful future.

 

Lees meer over Project Light: https://www.createglobalhealing.org/programs/project-light-rwanda/

Lees meer over Children2Children Club: https://www.createglobalhealing.org/programs/project-light-global-youth-initiative/

 

Kunst voor het goede doel

Het kunstproject is een samenwerking tussen EFT Master Yvonne Toeset en beeldend kunstenaar Toon Kujipers. Er zijn twee werken beschikbaar (grafiek) in een oplage van 40 stuks elk. Wil je kunst kopen voor het goede doel? KLIK HIER

 

Dank je wel voor het bezoeken van mijn fundraising pagina! 

Doneren via deze website is simpel, snel en helemaal veilig.

Heel veel dank voor je hulp en steun, ook namens Lori.Enne...vergeet niet om deze site ook bij anderen aan te bevelen die Global Healing een warm hart toedragen. Dank je voor being a miracle!

 

Thank you for visiting my fundraising page!

Donating through this website is simple, fast and totally secure.

Many thanks for your support -- and don't forget to forward this to anyone who you think might want to donate too!

Donate
$2,000
goal
$687
raised
34%